Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyra: “Säännöt täytyy tarkastaa”

Viime viikonloppuna Moskovassa järjestetty kouluratsastuskilpailu on aiheuttanut hälinää. Kaksi venäläisratsastajaa, Inessa Merkulova ja Marina Aframeeva, saivat niissä yli viisi prosenttia paremmat tulokset kuin koskaan aiemmin. Tuloksista Merkulovan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist