Kenttä

Julkaisija helmikuu 27th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Italia toi varmuuden – Jankari Rioon

Kenttäratsastaja Elmo Jankarin paikka oman lohkonsa olympiarankingin kärjessä varmistui tänään Italian Montelibrettissä, kun hänen ohitseen mahdollisuudet omannut Tanskan Hanne Ramsgaard otti kaksi kieltoa maastokokeessa. Ramsgaardin saatua kiellot…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist