Koulu

Julkaisija helmikuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Der Kleine Lord väsähti lopussa

Voi Vimpelin Veto. Kristina “Tini” Böckmann ja Der Kleine Lord (Danone I – Donnerschwee) aloittivat MC-debyyttinsä tasaisilla seiskoilla Neumünsterissä. Kompastukseksi muodostuivat piaffit – lopputulos oli 64,40 prosenttia.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland