Artikkelit

Julkaisija helmikuu 17th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Robin Brus ja ratsun elämä, osa 3

Tral-lal-la, tral-lal-lalalala-lallal-la… Robin Brus (Cagliostro – Epikur) on sitten viime näkemän aikuistunut sekä ulkoisesti että mieleltään. Ensimmäinen estekilpailukin on jo takana. Edellinen kohtaamisemme oli joulukuun puolivälin jälkeen. Silloin kolmivuotias…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland