Este

Julkaisija helmikuu 14th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Flower ylitti itsensä Floridassa

Nina Fagerström sai parhaan mahdollisen ystävänpäivälahjan hevoseltaan Flowerilta (Bon Ami – Randel Z). Flower teki Floridassa huippuduunin vetäisemällä 150-luokassa tuplanollan ja sijoittumalla viidenneksi. Fagerström ei tiennyt, miten päin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist