Koulu

Julkaisija helmikuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Faurie jatkossa 2 x kk Suomeen

Kouluratsastajat saavat kuluvalla kaudella maajoukkuevalmentaja Emile Faurien ohjeita entistä useammin. Suunnitelmissa on pitää Faurien valmennukset jatkossa joka toinen viikko. Faurien valmennuksia on viime aikoina pidetty sekä Ypäjällä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist