Artikkelit

Julkaisija helmikuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Faurie: “Ei mitään kermaperseitä”

Kouluratsastajat valmistautuivat eilen SRL:n toimistolla Radiokadulla tänään lauantaina pidettävään gaalaan, jolla kerätään varoja TDF-valmennuksiin. Maajoukkuevalmentaja Emile Faurie oli edelleen huolissaan suomalaisten hevostilanteesta. “Joudun toistamaan itseäni, mutta näin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist