Este

Julkaisija helmikuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Mirri ja tytär suomalaisina Espanjaan!

H-hetket ovat käsillä. Anne-Marie “Mirri” Clarke (os. Kynsilehto) ja 9-vuotias KWPN-ori Cartier de Musk (Diamant de Semilly – Calypso) aloittavat kilpailemisen Espanjan Olivassa tulevana viikonloppuna. Clarke on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist