Este

Julkaisija helmikuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio FEI-rankingissa 112./3011.

Nyt ollaan lähellä. Jos Anna-Julia Kontio saa helmikuussa muutamankin arvokkaan sijoituksen, hän on maailmanrankingin TOP100-ratsastaja. Kontio, joka täytti eilen 25-vuotta, on noussut edellisestä rankinglistasta 23 sijaa. FEI-ranking…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist