Este

Julkaisija helmikuu 3rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuomisen hevos-spa toiminnassa

Tuija Tuominen on toiminnan nainen. Syksyllä 2015 hän herätti keskustelua puhumalla hevosenhoitajapulasta. Ja keksi oman ruunansa Serpicon kuntoutuksen myötä, että täysihoitotallin yhteyteen sopii hevos-spa. Span avajaiset ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist