Este

Julkaisija tammikuu 30th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Lord Lohengrin ja Liza L sijoille

Noora ja Mikko Forsten ovat hypänneet tänään lauantaina Espanjassa kahden tähden 135-145-luokkia. Noora Forstén sijoittui ori Lord Lohengringilla 135-luokassa 0-0-tuloksella kahdeksanneksi. Olivassa pidetyissä kilpailuissa Lord Lohengringin luokassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist