Artikkelit

Julkaisija tammikuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Istunta: 5 kysymystä Toivolalle

Aira Toivola on kuntohoitaja ja harrasteratsastaja. Kaksi attribuuttia, jotka eivät heitä selälleen. Kilparatsastajat kuitenkin hyödyntävät Toivolaa. Seurasimme Toivolan kouluratsastaja Maria Pyyköselle pitämää istuntatuntia ja esitimme hänelle sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist