Este

Julkaisija tammikuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

NC-projektin tähtäin kaudessa 2017

Suomen NC-joukkueen hevostilanteen ja niiden suoritusvarmuuden ollessa muiden kuin Anna-Julia Kontion ja Mikko Mäentaustan osalta varsin epävarma on koko projektin seuraava päätavoite asetettu vuoden 2017 EM-kilpailuun. “Keräilyvuosi,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist