Artikkelit

Julkaisija tammikuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämäni hevonen 4: Lord Sinclair I

Hof Kasselmanilla tapahtuu. Uli ja Bianca Kasselmanin poika Francois on ottanut tilan virallisesti hoitoonsa. Biancan sisar Miriam Henschke on perustanut kokonaan oman tallin. Myös hänen elämänsä hevonen, ori…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist