Este

Julkaisija joulukuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Uusia haasteita Suomen NC-joukkueelle

Tom Gordin ja Hervé Godignon valmistelivat Suomen NC-joukkueen kauden 2016 aloitustapaamista Genevessä kaksi viikkoa sitten. Entisten lisäksi joukkuetta odottavat uudet, FEI:n sääntömuutosten myötä tulevat haasteet. NC-joukkueratsastajat kohtaavat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist