Koulu

Julkaisija joulukuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Maria Pyykönen kasaa kimppaa

Kouluratsastaja Maria Pyykönen kerää FWB-ruuna Fürst Wild S:n (Fürst Fugger – Walt Disney I) taakse 20 hengen omistajakimppaa. Viisivuotiaan, Mia Salosen kasvattaman hevosen omistavat tällä hetkellä puoliksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland