Artikkelit

Julkaisija joulukuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Aino valmis – myös Dumi tarvitaan

Kuka vaikuttaa hevostemme ja ratsastavan nuorisomme hyvinvointiin eniten? Tallinpitäjä, joka rakennuttaa tallit. Ja hänen rinnallaan tallit piirtävä arkkitehti. Micki Schnitzler on nainen niin Ratsastuskeskus Ainon, Tuomarinkylän tallien, Aurinkotallin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist