Este

Julkaisija joulukuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kiihdytyskilpailu Pajuharjun nimiin

Kulunut viikonloppu oli talleilla joulujuhlien aikaa. Wistin tallilla Lohjalla juhliin kuului pariratsastuskilpailu, jonka voittivat Nelli Pajuharju ja Kati Kaario. Ratamestarina varsinaiseksi kiihdytyskilpailuksi päättyneessä luokassa oli Johanna Mikkola.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist