Artikkelit

Julkaisija joulukuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Robin Brus ja ratsun elämä, osa 2

Kuukausi sitten näin, kuinka kolmivuotias FWB-ruuna Robin Brus (Cagliostro – Espri) oli ensimmäistä kertaa ratsastuksessa ilman taluttajaa. Ruunaa oli silloin ratsastettu kaksi viikkoa. Nyt se tekee laukkaympyrät,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist