Artikkelit

Julkaisija joulukuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Huijari, kusettaja, luuseri, ratsuttaja…

Huijari, kusettaja, luuseri. Hevosia myyvä tai välittävä ratsuttaja on suomalaisen amatööriratsastajan ja -hevoskasvattajan silmissä puolittain rikollinen. VETÄÄ VÄLISTÄ. Mutta mikä olisi ratsuttajan vaihtoehto? Oli kyseessä koulu-, este-…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist