Artikkelit

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rölli Telinevoimistelijan tallilla

Kaksi kuukautta sitten FWB-ori Rupert van Stekken (Ludwig von Bayern – Rubinstein I) sai uuden nimen: Rölli Telinevoimistelija. Syynä oli sen Kyvyt esiin-finaalivoittonsa “kunniaksi” Hevosopiston pihalla hevosautossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland