Artikkelit

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjoisen taivaan tähtiä

Oulu. Mikä ihana paikka, jollei hyttysiä oteta lukuun. Paikka, joka on kasvattanut tukun kovia ratsastajia: Pinja Immosen, Mirella Lesosen, Hanna Tardiveaun, Ville Peltokosken, Pia Lidströmin, Sonja Mäkelän,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland