Este

Julkaisija joulukuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Numminen kahdella voitolla alkuun

Sebastian Numminen on aloittanut reippaasti joulunaluskilpailuissa Tanskan Århusissa. 130-luokasta tuli voitto Eija Tuomisen tammalla Elektra F ja 125-luokasta ruotsalaisomistuksessa olevalla tammalla Chill Out. Kyseessä ovat kansalliset kilpailut,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland