Este

Julkaisija joulukuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

PSI:ssa vallankumous – PS voitti!

Yli 35 vuotta järjestetyssä PSI-huutokaupassa ovat Hof Kasselmannin kouluratsut useinmiten vastanneet huippuhinnoista. Tällä kertaa kallein hevonen oli Gestüt Lewitzin kuusivuotias estetamma Stalognia (Stakkatol – Chacco-Blue). Tamman kasvattaja Paul Schockemöhle hehkuttaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland