Koulu

Julkaisija joulukuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-tamma Sanroselle avausvoitto

Emma Kanerva oli tänään ensimmäistä kertaa kilpailuissa Englannissa FWB-tamma Riverbank Sanrosen (Sancisco – Lorenzo) kanssa. Vaativa B-tasoisessa ohjelmassa tuli voitto prosentein 68,24. Seitsemänvuotias Riverbank Sanrose on ollut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland