Artikkelit

Julkaisija joulukuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarado’s Love, 7: Summa summarum

Satu Liukkosen ratsastaman viisivuotiaan Diarado’s Loven kausi tiivistyy lukuihin 16/26. Ensimmäinen kertoo ruunan tekemien puhtaiden ratojen määrän, jälkimmäinen sen hyppäämien ratojen kokonaismäärän. Diarado’s Loven kausi alkoi helmi-maaliskuussa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland