Koulu

Julkaisija joulukuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallberg hilaa lippua ylös Hollannissa

Kouluratsastaja Anna Tallberg on tehnyt oman ennätystuloksensa nuorten ratsastajien joukkueohjelmassa Hollannin Roosendaalissa. Tallberg on kilpaillut hevosellaan Fernet D:llä (Fürst Heinrich – Fagott) vasta maaliskuusta lähtien. Hevosen laatu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist