Artikkelit

Julkaisija marraskuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi / Joulukuu 2015

Tuhat Horsemail.fi:ssa julkaistua artikkelia tuli täyteen noin viikko sitten. Kun lehti oli ollut olemassa 11 kuukautta. Kuukausiin on mahtunut monta yllätystä. Pääasiassa hyviä. Hevosia, ihmisiä, paikkoja, tuloksia. Kuten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist