Artikkelit

Julkaisija marraskuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

GP-sarjan “särkymävara” on tärkeä

EsteGP-sarjan uudistus ei toteudu vuonna 2016. Ratamestari Jari Koivusalon ja estekomitean jäsenen Harri Nordströmin mielestä nykyistä vaativampi taso kotimaan GP-esteillä ei ole realistinen. “Periaate on hyvä. Eli omat sarjat jokaiselle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland