Este

Julkaisija marraskuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lord Lohengrin Niihaman 140-voittoon

Kauden 2015 viimeinen 140-luokka meni tänään sunnuntaina Tampereen Niihamassa Noora Forsténin ja ori Lord Lohengringin (Lordanos – Diskus) tahtiin. Luokkaan starttasi kahdeksan ratsukkoa. Niistä kolme teki perusradalla nollan: Forsténin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland