Este

Julkaisija marraskuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosopisto uusii maneesien pohjat

Tulevalla kaudella käydään erityisesti esteratsastajien suosiosta kova kamppailu suurten, useita kilpailuja vuodessa järjestävien tahojen kesken. Ypäjän Hevosopisto vastaa uusien yrittäjien haasteeseen uusimalla maneesiensa pohjat. “Kolmen viikon kuluttua…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist