Artikkelit

Julkaisija marraskuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Robin Brus ja ratsun elämä, osa 1

“Hirveä harmi”, sanoo Tiina Loisa Brusabyn maneesissa Kemiössä. Ai mikä? “No ydinpommit tallien takapihoilla. Kouluttamattomat nuoret hevoset, joita pelätään. Vain siksi, että omistaja on osaamattomana ajatellut ehkä pilaavansa hevosen ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland