Este

Julkaisija marraskuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

GCT:n 10. kausi Dinizin nimiin

Jan Topsin kehittämän Global Champions Tour- kilpailusarjan 10. kausi sai portugalilaisvoittajan, kun Luciana Diniz hyppäsi Dohassa lauantaina kolme 160-kierrosta puhtaasti tammalla Fit For Fun (For Pleasure –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist