Artikkelit

Julkaisija marraskuu 14th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolme kertaa Kemiönsaari

Voiko Suomessa ylipäänsä olla näin pitkä saari? Kemiönsaarella ajetaan Angelniemestä Taalintehtaalle hammaslääkäriin 50 kilometria. Matkan varrella voi tavata maamme eturivin koulu- ja esteratsastajia. Hyvällä tuurilla myös ritarin tai…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist