Koulu

Julkaisija marraskuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

2016 tähdet esillä Blue Horsissa

BH oriitkin, kyllä, mutta vain näytöksissä. Kilpailuluokissa esittäytyvät suomalaistähdet Kristina Böckmann ja Mikaela Lindh GP-hevosineen sekä Suomeen hevoskauppojen kautta nivoutuvat tanskalaiset Anna Kasprzak ja Agnete Thinggaard. Vaikka kyseessä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland