Este

Julkaisija marraskuu 10th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mallat aloittaa työt Ranskassa

Esteratsastaja Maiju Mallatin uusi elämä Ranskassa alkaa näyttää yhä varmemmalta. Huomenna keskiviikkona Mallat palaa ratsuttajan tehtäviin – tosin alkuun puolipäiväisesti. Mallat, 37, lähti lokakuun lopulla Sveitsistä Optimum Horses…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland