Artikkelit

Julkaisija marraskuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä Boessa tapahtuu?

Paljon. Stella Hagelstam on myynyt seitsemänvuotiaan FWB-ruuna Hagels Sparkling Emeraldin (Sternkönig – Havel) Kanadaan, ottanut Ninja Rorariuksen uudeksi kakkosratsuttajaksi ja valmistautuu FWB-ruuna Sangraalin (Sir Donnerhall I – Negro)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland