Este

Julkaisija marraskuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio 0-8 MC-luokassa: sija 14.

Anna-Julia Kontio avasi pistetilinsä maailmancupin osakilpailussa Veronassa. Kontio oli uusinnan jälkeen Fardonilla (Corland – Metzcalero) 14. Veronassa pääsi uusintaan kaikkiaan 16 ratsukkoa. Tuplanollia tuli yhdeksän – nopein…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist