Este

Julkaisija marraskuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

1) Rantanen, 2) Rantanen, 3) Rantanen

Ohhoh. Viime viikonloppuna Jukka Rantanen saalisti Hyvinkäällä kolme kansallista sijoitusta. Tänään hän oli yksin Team Eurohorsesin Criollo Trophy-sarjakilpailun palkintojenjaossa, sillä sarjan kaikki kolme parasta hevosta olivat hänen!…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist