Este

Julkaisija marraskuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ehrnrooth jatkaa 2016 alusta

Marina Ehrnroothin vaikeudet Luikan (Luidam – Renville) kanssa jatkuvat. Luikka loukkaantui kotimatkalla HIHS:ta ja on pari kuukautta tauolla. Ehrnrooth ja Luikka tekivät ensikertalaisiksi hyvät tulokset HIHS:n muissa luokissa paitsi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland