Koulu

Julkaisija lokakuu 31st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjällä “sitä sun tätä”

Lauantai-ilta. Ei halloween-juhlia vaan kansallinen intermediate II-luokka Ypäjällä. Siinä nähtiin kaksi hienoa hevosta, joten kannatti matkustaa keskelle Pohjolan pimeää. Tuomariston “äänet” menivät muutoin paitsi voittajan osalta tänään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist