Artikkelit

Julkaisija lokakuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nehmtenissä ei gramaaneja näy

Sveitsin ratsastajainliiton päätös kieltää gramaaneilla ratsastaminen Sveitsissä järjestettävissä kilpailuissa vuoden 2016 alusta on varsin radikaali. Saksassa gramaaneilla tehdyt verryttelyhypyt ovat olleet jo pitkään kiellettyjen listalla. Sileällä niiden käyttöä ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist