Koulu

Julkaisija lokakuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämän ja/tai kuoleman kysymykset

Global Dressage Forum (GDF) oli paitsi oppimisen myös keskustelun paikka. Sekä Frank Kemperman että Wayne Channon korostivat, että kouluratsastuksen on muututtava. Eikä sekään ehkä enää pelasta lajia Tokioon…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist