Este

Julkaisija lokakuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ori Lord Lohengrin jää Suomeen

Noora ja Mikko Forstén ovat ostaneet lauantaina HIHS:n GP:ssa viidenneksi sijoittuneen ori Lord Lohengringin (Lordanos – Diskus). Ori jää tänään kilpailujen päätyttyä Suomeen. Forstenien ajatus oriin suhteen on kahtalainen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland