Este

Julkaisija lokakuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

MC: Cue Channa ja Fardon 5 vp.

Kaikki viisi suomalaisratsastajaa lähtivät HIHS:n MC-luokassa 13 ensimmäisen joukossa. Parhaan tuloksen tekivät Sebastian Numminen ja Anna-Julia Kontio. Molemmat kiersivät radan viidellä virheellä. Uusintaan pääsi 13 ratsukkoa. Seuraa HIHS:n…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland