Artikkelit

Julkaisija lokakuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kiitos, Solo – uusi tähti tekoon!

HIHS:n sunnuntai alkoi tunteisiinvetoavasti, kun kaksinkertainen kouluratsastuksen SM-kultamitalisti Solos Lacan (Castro – Lagano) jäi virallisesti eläkkeelle. 19-vuotiaan Solos Lacanin ja Eevamaria Porthan-Broddellin läksiäiset olivat täydelliset, sillä pari…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist