Este

Julkaisija lokakuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämä hymyilee Kontiolle

Anna-Julia Kontio tietää jo ennen MC-osakilpailuluokan alkua, että hänen matkansa Suomeen on ollut menestys. Eikä pelkästään kilpailusijoituksilla mitattuna – ei, vaikka niitä tuli jo tänä aamuna yksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist