Koulu

Julkaisija lokakuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

KorK:ilta 10 000 euroa lisää TDF:lle

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys (KorK) lahjoittaa 10 000 euroa lisää Top Dressage Finlandin valmennustoimintaan. “Tra-lal-lal-lal-laa…”, hymyili Virpi Nordblad HIHS:n verryttelyalueen reunalla tänään perjantaina. Nordblad on KorK:n puheenjohtaja. “Emile Faurien klinikka, jossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist