Koulu

Julkaisija lokakuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

KOM Ragdoll 66,47 – Solina toipilaana

Englannista käsin kilpaileva kouluratsastaja Niina Nilosaari teki hetki sitten Ranskassa Le Mansissa GP-ohjelmassa tuloksen 66,47 prosenttia. Nilosaaren hevosena oli FWB- tamma KOM Ragdoll (Playboy – Tolstoy). Kyseessä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland