Este

Julkaisija lokakuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HIHS-esteillä tänään FWB-päivä

Tästä ei FWB-kasvattajan päivä voi oikeastaan parantua. HIHS:n kolme kansallista esteluokkaa 120-135-tasoilla menivät kaikki oman maan kasvateille. GRAAL Ensin voitti Jenna Yrjövuori Ira Aaltonen-Ollilan kasvattamalla ruunalla Graal…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland